Handels- og leveringsbetingelser

Handels- og leveringsbetingelser

Ordrer og returnering

Levering og Fragtpriser

Vi forsøger at sende din ordre inden for 2 dage, så længe vi har varen på lager.* Pakkerne bliver afleveret i Postnords Posthus med udvalgte ydelser eller hos en GLS/DAO pakkeshop. De plejer at sende pakker videre dagen efter, weekender undtaget.

Alle priser er angivet i danske kroner og er inklusiv 25 % moms. Vores standard fragtpris for levering til pakkeshop er 49kr for alle ordrer under 1000kr og gratis fragt på alle ordrer over 1000kr (gælder ikke ombytning af varer). For levering til døren er fragtprisen 80kr. Hvis du ikke er hjemme på adressen når pakken bliver leveret, vil den blive leveret til nærmeste pakkeshop. Fragtprisen gælder kun med dansk leveringsadresse, eksklusiv Grønland og Færøerne. Vi sørger for at levere med PostNord, GLS eller Bring. Ønsker du at vi sender vores produkter til udlandet, er du meget velkommen til at sende os en besked, og så vi vil finde den billigste måde at sende varen på. Ordrer sendes til den nærmeste Pakkeboks, posthus eller postbutik. Vi kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord eller GLS.

*Ved bankoverførsel sender vi din ordre når vi har modtaget din betaling. Hvis du har Danske Bank, vil vi modtage pengene samme dag du overfører. Ved overførsel med andre banker kan der gå op til 1-2 bankdage.

Ved uafhentede pakker, som bliver sendt tilbage til os, skal kunden betale returfragten. Returfragten vil blive trukket fra det fulde beløb af prisen på de varer kunden har købt. 

Ombytning af varer

Hvis kunder ønsker at ombytte en vare, står kunden selv for fragt. Dette gælder både returfragten, samt fragt for de nye varer, også selvom de varer man bytter til, er for mere end 1000kr. 

Ved ikke afhentede pakker

Hvis pakken forbliver uafhentet hos pakkeshoppen, vil den blive sendt retur til os. I disse tilfælde opkræver vi et gebyr på 80kr, som dækker returforsendelsen hos GLS. Hvis kunden ønsker at returnere en vare, beder vi dem om at kontakte os. Når vi modtager en uafhentet pakke fra GLS er det ofte svært at finde ud af hvilken ordre det er, da GLS sætter et nyt label på pakken ovenpå vores eget. 

For at gøre processen hurtigere for dig som kunde, er det derfor vigtigt at kontakte os ved ønske om retur. 

 

Til vores norske kunder

Vi er glade for at opleve den store interesse i vores produkter fra Norge. Vi leverer også til Norge, men da Norge ikke er med i EU, kan I undgå at betale dansk moms på 25%. Dvs. I ganger priserne I ser her på siden med 0.8, så får I den pris I skal betale. Nu kan I bestille og betale direkte på vores hjemmeside. Skriv til os her, hvis I har ydeligere spørgsmål.

International orders

For international orders, please contact our customer service here. 

Returret

Du har 14 dages returret, når du handler på SESU.dk. Returretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Du står for fragtomkostninger ved retur.

Reklamation og varereturnering bedes henvendelse rettet til:

SESU

c/o hlinvest
Ahornvang 4
2660 Brøndby Strand

 

Varens stand, når du sender den tilbage

Hvis du fortryder dit køb, kan du sende varerne retur inden for 14 dage. Når varerne sendes retur er det kundens ansvar at pakke varerne ind forsvarligt. Kommer der skader eller ridser på bordbenene kan vi opkræve en kompensation, som vil blive trukket fra det originale købsbeløb. Dette beløb vil blive brugt på reparation af varerne.

Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for returvarer.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere hvis du vedlægger en seddel med info om din bestilling + årsagen til returnering.

Bemærk! Vi modtager ikke returvarer sendt pr. efterkrav.

 

Reklamation 

Hos SESU.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hos SESU giver vi dig mulighed for at ombytte varen til en ny ved reklamation, og i dette tilfælde står vi for fragten. Hvis du modtager en vare og vil returnerer den uden at bytte til en anden vare, så er det dig der skal betale returfragten. 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler at du reklamerer så hurtigt som muligt. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi har brug for følgende information når du returnerer varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er – så detaljeret som muligt. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke returvarer sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på SESU.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer 
  • E-mail adresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos SESU.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Ejerne af SESU.dk er dataansvarlige og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger afgivet til SESU.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Betaling

Betaling kan gennemføres med VISA, Master card og bankoverførsel  (vi giver tilsvarende antal sorte skruer som passer til antal af bordben ved betaling via bankoverførsel).  

 

SESU

c/o hlinvest
Ahornvang 4
2660 Brøndby Strand

CVR nummer: 32216226

Telefon: + 45 42 83 15 82

© From 2015 SESU All Rights Reserved