Informations

FAQ

FAQ
Antal bordben man skal bestille

Antal bordben man skal bestille

Når man gerne vil bestille vores bordben er prisen I ser her på siden pr. stk. Så hvis man vil bestille et sæt U-bordben skal man derfor bestille 2 stk. Hvis man vil bestille et sæt hairpin bordben skal man bestille 4 stk

Forsendelse til Norge

Ja, vi sender til Norge! Og prisen på forsendelsen afhænger af hvilken vare du vælger. I indkøbskurven finder du prisoverslag på levering og vælger Norge som land. Når du har indtastet postnummer, kan du se hvor meget det koster for at sende varen, som du har valgt, til Norge. Lige pt. sender vi vores produkter til Norge med UPS, og leveringstiden afhænger af hvor du bor i Norge, men normalt vil det tage 1-4 dage.

2 & 3 stænger - navn på modellen

Et spørgsmål vi tit får, er om man bestiller 2 eller 3 stk nar man går ind og bestiller vores hairpin bordben. Men nej, det er navnet på modellen der hedder ‘2 stænger’ og ‘3 stænger’, og ikke antallet man bestiller. Alle bordbenene på siden sælges enkeltvis, så man skal huske at lægge f.eks. 4 i kurven, hvis man ønsker at købe 4 bordben. 

Returnering - Hvor længe går der før jeg får pengene tilbage?

Efter vi har modtaget og checket varen, vil vi tilbageoverføre beløbet den samme dag, men der kan gå op til 10 dage før du kan se beløbet på din konto. Dette afhænger af bankerne.

Bordben efter bestilling

Vi beklager at vi ikke kan lave en bestemt størrelse eller model efter bestilling. Vi har kun de standard størrelser, som kan ses i webshoppen.

© From 2015 SESU All Rights Reserved