Om vores metal bordben

Om vores metal bordben

Bordben i metal​

Metalbordben er robuste og holdbare. Og det er kun to grunde til, at de er så gode. Bortset fra robustheden giver deres designs og stilarter støtte, mens de tilføjer til din indretning.

Hvis du endnu ikke har opdaget skønheden ved metalbordben, så fortsæt med at læse, og du vil. Til inspiration har vi samlet eksempler, der vil overbevise dig om deres anvendelighed og stil.

Du vil se de forskellige kategorier af metalbordben, og hvad der gør dem så specielle.

Spisebord

Her er nogle bord med vores bordben. Hvert eksempel tilbyder en anden tilgang til, hvordan spisebordsben giver støtte til tunge møbelplader. Benene udstråler også et stilelement, som almindelige ben ikke har.

Sofabord

Hvem er ikke klar til et sofabord? Når du tilføjer vores bordben til et sofabord, tilføjer det charme og stil. Deres højde kan variere, men deres funktion er den samme. Du kan nemt bruge et sofabord som indretningsgenstand eller som et funktionelt møbel.

Konsol borde

Dette er et grundlæggende konsolbordsdesign. Stilene er ideelle til virksomheder og travle arbejdsområder. I stedet for et skrivebord vil nogle mennesker vælge et konsolbord, når deres kontormiljø kræver det.

Konsolborde er ideelle til arkitekt- og modedesignkontorer. De er en god erstatning for skriveborde. Med dette design giver den orange hairpin bordben støtte til farverig miljø.

© From 2015 SESU All Rights Reserved